Batterijen baby C oplaadbaar

Batterijen baby C oplaadbaarDe baby-C batterij en de Mono-D zijn destijds bedacht voor apparatuur die veel stroom gebruikten maar toch op batterijen moesten werken. Denk aan speelgoed, deurbellen, apparaten met een motor, zaklampen enz..

De techniek om batterijen te maken waren  vroeger minder dan nu, hierdoor kon er er sowieso niet veel in opgeslagen worden dan nu dus moesten ze wel groot zijn.

Omdat hij dikker is kan er meer stroom in opgeslagen worden. Hierdoor gaan ze dus langer mee waardoor ze voor sommige doeleinden praktischer waren. Een goede oplossing, je blijft anders batterijen wisselen.

Tegenwoordig worden ze niet veel meer gebruikt, dus zijn ze duurder. De capaciteit is als je het tenminste betaalbaar wil houden lager dan wat er in een oplaadbare AA batterij zit. De uitvoering die wij leveren zit 3500 mAh maar je kan ook een verloop gebruiken..

 Batterijen baby C adapter AA naar mono-C Camelion

Een baby-C (LR14) is dikker en maar een fractie langer dan een AA. Dankzij deze handige adapter is het nu mogelijk om een AA oplaadbare batterij om te toveren in een baby-C.

Hierdoor kan je je bestaande aa batterij gebruiken als dikke. Je hoeft dus geen dure investering te doen in batterijen die je niet vaak gebruikt.

Een nog belangrijker rede om deze adapters te gebruiken is dat meer keuze is in batterij laders geschikt voor AA dan voor Baby-C batterijen.

Het systeem werkt zeer eenvoudig, schuif de de AA batterij in de adapter en de Baby-C is klaar voor gebruik.

De prijs is overigens een lachertje!Batterijen adaptor AA naar baby-c Camelion

Bestel deze handige adapter eenvoudig en snel via onze shop

 

Batterijen baby C