9 volt oplaadbare batterij

9 volt oplaadbare batterij

9 volt oplaadbare batterij 250 mah oplaadbaarDe meest bekende batterij is het 9 volt blokje, het is tevens ook één van de duurste batterij die je in de winkel tegenkomt. Sommige supermarkten vragen voor een niet oplaadbare ruim 5 euro, dan is de lol er wel af.

En dat terwijl de oplaadbare versie nog geen 7 euro kost, kortom met 2 keer opladen is hij al terug verdiend! Dan te bedenken dat hij tot 1000 maal opnieuw op te laden is, tel uit je winst.

Voor alle oplaadbare batterijen geldt dat ze vele jaren meegaan en een enorme besparing voor het milieu zijn. Waarom iets weggooien terwijl je het kan hergebruiken? Wederom een bewijs dat oplaadbare batterijen goedkoop zijn.

 9 volt batterij oplaadbaar 200 mah 9 volt batterij oplaadbaar 250 mahEen 9 volt batterij oplaadbaar bestaat uit 7 losse oplaadbare batterijen, die zijn aan elkaar gemaakt en in een blokje zijn gestopt.

Daarom is de batterij geen 9 volt maar 8,4 volt. Een oplaadbare batterij is namelijk niet 1,5 maar 1,2 volt.

In de praktijk levert dit overigens praktisch geen problemen op.

9 volt oplaadbare batterij oplader voor 2 batterijen9 volt batterij oplader
Er zijn combinatie batterij opladers op de markt die ook het 9 volt blokje kunnen opladen. In veel gevallen is er helaas geen mogelijkheid om ze op te laden.9 volt oplaadbare batterij oplader Camelion

Gelukkig zijn er voor nog geen 8 euro losse laders te koop die speciaal gemaakt voor 9 volt oplaadbare batterijen.

In ons assortiment hebben we 2 laders speciaal gemaakt voor 9 batterijen. Afhankelijk van uw wensen en/of budget kan er 1 of 2 geladen worden.

Wij hebben een goedkope lader lader in ons assortiment die speciaal gemaakt is voor 1 negen volt oplaadbare accu’s. De andere kan er 2 laden en heeft een grotere laadstroom waardoor de batterij sneller vol is.

Voor meer info over de lader klik op het plaatje en u gaat naar de infopagina.

Bestel 9 volt oplaadbare batterijen
goedkoop en snel via onze onlineshop

9 volt oplaadbare batterij

GP 9 volt oplaadbare batterijen

GP 9 volt oplaadbare batterijen

Varta 9 volt oplaadbare batterijen

Varta 9 volt oplaadbare batterijen