Batterij snellader universieel

Batterij snellader universieel camelion-CM-3298

Dat er bij oplaadbare batterijen een lader hoort dat snappen we allemaal, echter er zijn zeer grote verschillen tussen de laders! Een goede oplader is de beste investering die u kunt doen, het voorkomt ergernis en frustratie.

Denk nou niet “ach die oude lader van zolder doet het nog”. Stop met met oude laders die gemaakt zijn voor batterijen die er destijds waren.

De capaciteit toen was een kwart van wat het nu is. Het laden is zo traag dat er na 24 uur slechts 400 mah geladen is.

Snel leeg?
Oplaadbare batterijen zijn zo snel leeg, niet de batterijen zijn de oorzaak maar een oude of slechte batterij lader.

De nieuwe generatie batterijen hebben zoveel capaciteit dat veel oude laders er 10 dagen over doen om de batterij vol te krijgen. Dit gebeurt niet waardoor ze maar een klein beetje geladen zijn, dus snel leeg zijn.

Helaas worden er laders verkocht die met 100 mah per uur laden, zonde van uw geld.

batterij snellader aa aaa Deze lader is speciaal voor in de autoWat moet hij kunnen?
De beste batterijlader heeft voor elke batterij een eigen laad circuit, in de volksmond ook wel 4of 8 kanaals genoemd (als deze 4 of 8 batterijen tegelijk kan laden).

De meeste hebben wel het nadeel dat ze meestal alleen aa & aaa oplaadbare batterijen laden, maar gelukkig is dat niet zo erg als het lijkt?

Een 9 volt blokje kan perfect met een losse 9 volt lader opladen worden (is vaak sneller ook). En van een aa penlight batterij is met een goedkoop verloop een mono-c of een mono-d te maken!batterij snellader. Deze lader is speciaal voor 9 volt blokjes

 

Goede investering!
Ja het is zeker een goede investering om over te stappen op oplaadbare batterijen. Echter voorkom ergernis en ellende, koop een goede lader!

Wij hebben een groot aantal batterij laders die voor elke toepassing perfect aansluiten op uw wensen.

Of u nou alleen in de auto wilt kunnen opladen of een krachtpatser zoekt die in een uur de batterijen vol pompt. Tegen een schappelijke prijs kunnen wij een goede batterij snellader leveren.

Natuurlijk leveren wij ook de oplaadbare batterijen zelf in alle maten.

Ook voor een verloop om van aa (penlight) batterij een mono-c of mono-d te maken kunt u bij ons terecht.

Bestel oplaadbare batterijen en snelladers eenvoudig en snel via onze webshop