11,89

9 volt batterij oplader

vc1001-1

De 9 volt batterij, beter bekent als het 9 volt blokje is in de batterij die meestal vergeten zijn in opladers. Men richt zich hoofdzakelijk op de hardlopers zoals de aa & aaa. Als je oplader dan toch de mogelijkheid heeft om er één op te laden dan zullen de meeste universele laders dit erg traag doen!

Nu is het natuurlijk wel zo dat het 9 volt blokje niet zo heel veel gebruikt word. Maar juist deze batterij is in de alkaline variant zeer duur, en dus is een oplaadbare zeer rap terug verdient.

Speciaal voor 9 volt

Deze 9 volt batterij oplader zijn speciaal gemaakt voor het 9 volt blokje. En niet onbelangrijk hij is goedkoop.

De laadstroom is 25 mAh wat bijna twee maal sneller is dan wat de gemiddelde lader doet. We kunnen het dus rustig een snellader noemen.

3 laad kanalen

Naast de 9 volt batterij kunnen er ook 2 AA of 2 AAA batterijen in opgeladen worden die elk een eigen laad kanaal hebben. Het maakt dus niet meer uit dat er verschillende capaciteiten, of batterijen die niet helemaal leeg zijn tegelijk in de lader gedaan worden.

De lader kan overweg met de nieuwe generatie oplaadbare batterijen NIMH genaamd, maar mocht u nog ergens de oude variant NICD batterijen hebben liggen dan kan ook deze opgeladen worden.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, die is namelijk minder dan € 12,-.

 

 

 

Bestel oplaadbare batterijen en snelladers eenvoudig en snel via onze webshop

 

Bestel oplaadbare batterijen en snelladers eenvoudig en snel via onze webshop

9 volt batterij oplader