9 volt batterij oplader

9 volt batterij oplader geschikt voor 2 stuks 9 volt blokjes. Laad tot 3 keer sneller op dan de meeste andere laders!De 9 volt batterij, beter bekent als het 9 volt blokje is in de batterij die meestal vergeten zijn in opladers. Men richt zich hoofdzakelijk op de hardlopers zoals de aa & aaa. Als je oplader dan toch de mogelijkheid heeft om er één op te laden dan zullen de meeste universele laders dit erg traag doen!

Nu is het natuurlijk wel zo dat het 9 volt blokje niet zo heel veel gebruikt word. Maar juist deze batterij is in de alkaline variant zeer duur, en dus is een oplaadbare zeer rap terug verdient.

vc1001-1Speciaal voor 9 volt

Deze 9 volt batterij opladers zijn speciaal gemaakt voor het 9 volt blokje. Ze zijn goedkoop en afhankelijk van welke u koopt kunnen er 1 of 2 batterijen geladen worden.

De laadstroom is van de uitvoering waar er 2 in kunnen 33 mAh wat zo’n drie maal sneller is dan wat de gemiddelde lader doet. We kunnen het dus rustig een snellader noemen.

2 laad kanalen

Er passen in totaal twee 9 volt batterijen in deze lader die apart van elkaar worden opgeladen. Het maakt dus niet meer uit dat er verschillende capaciteiten, of batterijen die niet helemaal leeg zijn tegelijk in de lader gedaan worden.

Beide laders kunnen overweg met de nieuwe generatie oplaadbare batterijen NIMH genaamd, maar mocht u nog ergens de oude variant NICD batterijen hebben liggen dan kunnen ook deze opgeladen worden.

Er kunnen dus geen andere types in geladen zoals de aa of aaa oplaadbare batterij, u kunt voor andere batterijen een goede keuze maken zonder zich op het 9 volt blokje te moeten focussen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, die is namelijk al vanaf minder dan € 10,-.

Bestel oplaadbare batterijen en snelladers eenvoudig en snel via onze webshop

Camelion 9 volt batterij geschikt voor deze 9 volt batterij oplader

Bestel oplaadbare batterijen en snelladers eenvoudig en snel via onze webshop

9 volt batterij oplader