€ 57,50

Oplaadbare batterijen lader universele batterijlader

Camelion CM-3298 een echte alles kunner

Oplaadbare batterijen lader Camelion CM-3298

De absolute top in het lader segment van Camelion is deze Universele batterijen oplader CM-3298. Deze oplader kan alle praktisch alle oplaadbare batterijen aan (aaa, aa, c-baby, mono-d & 9-volt). Daarnaast is er een USB aansluiting voor het opladen van bijvoorbeeld smartphones / tablets wat handig is als je op vakantie bent en je lader vergeten bent.

In totaal kunnen er 8 batterijen tegelijk geladen worden, elke batterij wordt apart geladen. Deze lader is een 8 kanaals lader en is ook nog eens snel. De 9 volt batterijlader behoort tot de snelste die bestaat.

Je kan er 6 aa of aaa oplaadbare batterijen tegelijk mee opladen of 4 c-baby / mono-d batterijen en 2 stuks 9 volt blokjes.

Ook reist hij met u mee, hij past zich namelijk moeiteloos aan elke netspanning aan (100 – 240 volt).

Specificaties

  • Geschikt voor: 6* AA / 6* AAA / 4* baby-C / 4* mono-D & 2* 9 volt
  • 8 separate laad circuits
  • USB aansluiting voor laden smartphone e.d
  • NiCd & NiMH batterijen
  • Microprocessor gestuurd
  • Netspanning 100 tot 240 volt
  • Schakelt over op druppelladen als de batterijen vol zijn
  • Display om het laadproces te controleren
  • Tafelmodel

https://www.oplaadbare-batterijen-kopen.nl/oplaadbare-batterijen-oplader/oplaadbare-batterij-lader-camelion-cm-3298.html

8 kanalen

Door de batterijen per stuk op te laden bent u flexibel in het gebruik. Het maakt niet meer uit of u verschillende capaciteiten door elkaar heen laad, of dat een batterij nog niet (helemaal) leeg is.

Laadstroom

AA Ni-MH 1000mAh
AA Ni-MH 500mAh
9 volt 70mAh
USB 5 volt 500mAh

De techniek

In de meeste batterijladers moet je een set van 2 batterijen tegelijk laden, als deze niet dezelfde capaciteit hebben of als 1 niet helemaal leeg is gaat het fout. Deze lader heeft 8 los van elkaar staande laad kanalen, elk kanaal wordt door een microprocessor gemonitord dat zorgt voor een optimaal geladen batterij.

Als u batterijen gebruikt van dezelfde capaciteit en in één en hetzelfde apparaat zult u hier niets van merken, de batterijen zijn immers net zo leeg en worden dus ook net zo vol geladen.

Steeds meer apparaten gebruiken 3 batterijen waardoor het laden een probleem wordt. Ook in speelgoed zitten steeds meer oneven aantallen met alle problemen van dien.

Oplaadbare batterijen lader